Alle priser er incl moms.
 
1 flaske indeholder 2oz, mængden til 1 gaffelben.
 
 
FTX Fork Behandling for
Motorcykler & Scootere

FTX er et unikt produkt, hvormed man kan behandle overfladen på et normal forgaffelben, så friktionen bliver reduceret som på dyre Nitridedbehandlede gaffelben.

 

FTX er et specielt sammensat produkt til brug på motorcykel forgafler og støddæmpere. FTX overfladebehandler metalfladen med en permanent film, som reducerer stiction. FTX er en engangs - behandling, som gør at hjulene er i bedre kontakt med vejenbanen og det giver dig en mere sikker fornemmelse ved høje hastigheder og i sving.

HVAD ER STICTION?

Forkortelse for "Statisk friktion". Friktionen som har en tendens til at forhindre stationære overflader i at blive sat i gang. To faste genstande som trykker mod hinanden (men ikke glidende) vil kræve en vis kraft parallelt med overfladen af kontaktfladerne, med henblik på at overvinde statisk samhørighed. Stiction er en tærskel, Ikke en konstant kraft. Så for at få dine gafler til at komprimere, er der en vis mængde af kraft som skal overvindes, før de begynder at bevæge sig.

Materialetyper, overfladefinish behandling, pakdåse design, belægninger og olie viskositet spiller alle en rolle i stiction spørgsmålet. Reduktion  af stiction på gaffelbenene giver en mere flydende  bevægelse, det skaber mere ro i motorcyklen, såvel ved komfort kørsel, som ekstrembelastning både på vej og ved race.

Let at installere, instruktion:

  1. Adskild,tøm og rengør rørrene m.m. grundigt.
  2. Ryst FTX Behandling indtil den er grundigt blandet.
  3. Tilføj (1) 2-ounce flaske pr. gaffel rør.
  4. Tilføj forgaffelen olie i henhold til producentens anvisninger.
  5. Køre i mindst 30 minutter umiddelbart efter påfyldningen for at afslutte proceduren.
TS Racing Center  | Tlf.: +45 2241 3629